JavaScript must be enabled!

Dobrodošli u Wellnes & Spa centar Milmari Resort‑a…

Boravkom u našim apartmanima stičete pravo na korišćenje Wellness & Spa sadržaja Milmari resort‑a.

Wellnes & Spa centar obuhvata bazen sa temperaturom vode od 30o C, kao i sezonski otvoreni bazen, finsku saunu, rusku banju, parno kupatilo, slanu sobu, tepidarijume i različite vrste masaža (relax masaža, parcijalna masaža, sportska masaža, masaže toplom čokoladom i toplim kamenjem).

Za naše goste obezbeđen je i popust na Wellnes & Spa sadržaje u iznosu od 30% od ukupne cene (ukoliko koristite Wellnes & Spa u kontinuitetu pet i više dana ostvarujute popust od 50% na ukupnu cenu). Popusti se odnose i važe u zimskoj sezoni. U toku letnje sezone Wellnes & Spa se naplaćuje po satu.

Nakon što potpuno iskoristite sve čari wellness & spa centra uživajte sa dragim osobama u caffe baru Milmari resort -a.

Milmari resort poseduje i a 'la carte restoran u kome mozete uzivati u raznim specijalitetima i nesvakidašnjem pogledu na padine Kopanika.

U pansionskom restoranu na bazi švedsog posluživanja uživajte u nacionalnoj i internacionalnoj kuhinji. Pansionski doručak se služi od 08:00-10:00 h, u iznosu od 5€ po osobi, a pansionska večera od 18:00-20:00 h i iznosi 11€ po osobi.

Milmari resort poseduje i kongresni centar koji se sastoji od nekoliko kongresnih sala, igraonicu za najmlađe, a i za one malo starije…

Počnite sa uživanjem…